Оплата

Готівкою

Оплата готівкою при отриманні товару можлива у всіх відділеннях транспортної компанії “Нова пошта” на підконтрольнії території України. Оплата здійснюється виключно у національній валюті.

Оплата карткою на сайті

Оплата замовлення онлайн банківською картою Visa або MasterCard.Доставка товару можлива тільки після підтвердження платежу.Оплата за допомогою платіжних карт здійснюється наступним чином: під час оформлення замовлення на сайті, Вам буде запропоновано зробити вибір способу оплати. У графі “Оплата” вам потрібно вибрати «Онлайн-оплата кредитною карткою».Після цього Ви будете переадресовані на сторінку системи безпечних платежів LiqPay, де Вам необхідно буде підтвердити оплату.Будь ласка, зверніть увагу, отримати товар, оплачений платіжною карткою, може тільки той клієнт, чиї ПІБ були вказані на сайті під час оформлення заявки, тому при отриманні замовлення обов’язково потрібно мати при собі паспорт.

Післяплатою

Оплата готівкою при отриманні товару в сервісі доставки «Нова пошта». Здійснюється після перевірки складу посилки на відповідність замовлення виключно в національній валюті. Пам’ятайте, що при отриманні посилки у відділенні компанії перевізника або у кур’єра Ви підписуєте документ про отримання товару, яким підтверджуєте факт перевірки посилки на відповідність Ваше замовлення, а також погоджуєтеся з зовнішнім виглядом товару, його комплектацією і не маєте претензій до інтернет-магазину і компанії перевізнику.Важливо, послуга післяплати, за тарифами НОВОЇ ПОШТИ, становить: 20 грн. + 2% від вартості товару. Вартість послуги післяплати додається до вартості доставки товару.

Доставка 

 У відділення «Нова пошта» Терміни доставки до відділення «Нова пошта» 2 – 4 дня.Після відправки замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.Уточнити конкретну дату отримання вашого замовлення ви можете на сайті компанії «Нова пошта»Важливо!Перед відправкою весь товар перевіряється і страхується на повну вартість. При отриманні відправлення вам необхідно перевірити товар безпосередньо у відділенні компанії «Нова пошта» в присутності співробітника. У разі неповного комплекту, недостачі товару або відсутності супровідних документів, необхідно скласти акт невідповідності. Якщо упаковка пошкоджена, або на товар виявлені механічні пошкодження вам необхідно відмовитися від відправлення або пред’явити претензії компанії «Нова пошта». Компанія «Нова пошта» відшкодовує завдані збитки, якщо її було завдано з її вини.

Адресна доставка по Києву

Адресна доставка замовлень по Києву здійснюється компанією “Нова Пошта” 

При замовленні адресної доставки, замовлення і вартість доставки повинні бути оплачені.

Звертаємо Вашу увагу, що при отриманні посилки у кур’єра і підписуючи акт прийому-передачі Ви підтверджуєте факт перевірки посилки на відповідність Ваше замовлення, а також погоджуєтеся з зовнішнім виглядом товару, його комплектацією і не маєте претензій до інтернет-магазину.